Home  >  Alin Pascal Band

Alin Pascal Band

 

5c

Trupa este formata din ALIN PASCAL – voce si vioara, Sebastian Lazar – percutie, Mircea Horvath – clape, Dan Opris – bass, Marian Paisvant – chitara.

Solistul trupei, Alin Pascal,  fiul Matildei Pascal Cojocarita a crescut intr-un mediu muzical care nu avea decat sa il inspire. A terminat Academia de Muzica “Gheorghe Dima” la Cluj, absolvind cu nota 10 la vioara, iar dupa 2 ani s-a mutat in Bucuresti si alaturi de baieti a inceput sa cante in cele mai cunoscute cluburi din capitala.

Trupa este recunoscuta pentru facilitatea cu care imbina in concertele lor mai multe genuri muzicale precum pop, rock, blues, dance si uneori pot lua chiar accente de muzica populara romaneasca cu influente moderne. Unul dintre atuurile trupei de cover il reprezinta selectiile variate de piese pe care le pot canta in concerte, in functie de specificul evenimentului si gusturile publicului.

Dincolo de munca in televiziune, care i-a acaparat pe membrii trupei din septembrie 2011 pana in 2014, in  cadrul emisiunii RAI ’ DA BUNI de la ANTENA 2 saptamana de saptamana, baietii au concerte in cluburi si la evenimente private atat in capitala, cat si in tara.

In concertele trupei pot fi ascultate peste 500 de piese apartinand unor artisti celebrii. Membrii trupei sunt, printre altele, absolventi de Conservator, unii dintre ei au performat si in alte trupe cunoscute din Romania precum: Sarmalele Reci, Vama, Smiley, Dj Raoul sau in colaborari cu solistul trupei Bonney M, Brad Vee Johnson. Trupa ALIN PASCAL a acompaniat concurentii X-FACTOR in primul sezon al emisiunii difuzata live de Antena 1.

Alin Pascal Band vor urca pe scena și în 2015 pe scena Oktoberfest!


Cum ne distram la Oktoberfest

 • musikministerium

  MusikMinisterium

  Pentru prima dată la Oktoberfest 2017 – Brașov!!! Fanfara “Musik Ministerium” (Ministerul de muzică) vă invită la Oktoberfest 2017 cu […]

  01 rocky 5

  ROCKY 5

  Rocky 5 vor fi în acest an la a patra participare la Oktoberfest România! Au fost prezenți în 2013 la […]

  02 klaudia

  Klaudia & Die Burzenland Party Band

  Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă brașoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest! Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, […]