Home  >  Oktoberfest  >  Articol curent

Miss Oktoberfest

afise_individuale_miss J

Un altfel de … Miss! De fapt, trei…

Miss Oktoberfest Brașov 2016

Anul acesta va fi un altfel de concurs de Miss. Cu noi condiţii de participare, mult mai lejere şi cu … altfel de premii. Plimbăreţe şi nu numai!
Trebuie doar să ai peste 18 ani și să fii în spiritul spumos al lui Oktoberfest! Cea care îl va întrece pe Unchiul Hans la proba de halbere viteză, cea care va interpreta cel mai tare iodler, dar şi cea care va avea cea mai activă gaşcă de susţinători ne va lua premiile. Premii de premii!

Miss Oktoberfest - Încoronată pentru atitudinea cea mai spumoasă și zâmbetele colorate oferite publicului, MISS OKTOBERFEST va deveni ambasadoarea acestui concept de bună dispozitie și va primi de la Ciucas o tabletă pentru a da sfoară în țară și pentru a povesti despre aventurile și obiceiurile bavareze puse la cale de unchiul Hans, iar dacă cumva i se va usca gâtlejul de la atâtea vorbe de laudă, i-am pregătit și un bax de doze de bere de la Ciucaș.

Nici anul acesta Miss Oktoberfest nu va fi singură. Alături de ea se va alege şi o Miss Heidi dar şi o Miss Popularitate.

Miss Heidi, mândrețea de fată cu cele mai faimoase codițe din lume a plecat în munții Germaniei să-și potolească sufletul care tânjește la fiecare răsărit de soare după Peter. Ca să o convingem să ne bucure retina cu prezența ei la Oktoberfest Brașov, ne-am pus pe strâns zestre pentru ea.  Echipa Selgros îi pregătește lada cu zestre pentru șederea din munți de lângă alesul inimii: geacă, cort, termos, paturi și ce s-o mai strânge până la finala concursului de MISS!

Miss Popularitate , cea mai năstrușnică fată din concurs, cea care nu are nicio problemă să pună punctul pe i, singura care l-a înfrânt pe unchiul Hans la proba de halbere viteză și cu siguranță preferata publicului, pentru că știe să se distreze bavarește și românește pleacă acasă cu un makeup box profesional de la  MAKEOVER PARIS, brand international de cosmetice  plin cu toate fardurile si pensulele necesare unui machiaj oacheș de vedetă!

E clar şi limpede ca berea blondă?! Atunci, daţi fuguţa la înscrieri pe pagina de Facebook OktoberfestBrasov

 

REGULAMENT CONCURS MISS OKTOBERFEST

Concursul “MISS OKTOBERFEST BRASOV” este organizat de S.C. Bonima S.R.L.  Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului.

Zona de desfasurare - Concursul se desfasoara pe scena evenimentului Oktoberfest Brasov in cortul amplasat pe arena Ion Tiriac, in Brasov.

Durata concursului - Concursul se desfasoară in data de 5 septembrie 2015 de la ora 19.30. Extragerea si anuntarea câstigătorului va avea loc pe scena evenimentului la finalul celor 3 probe moderate de MC ul evenimentului.

Mecanismul concursului

 • In concurs se poate inscrie orice persoana, care a implinit varsta de 18 ani.
 • Inscrierea in concurs implica completarea unei fise de inscriere, cu date personale (nume, prenume, 
varsta, numar de telefon, adresa de mail, zodie, hobby-uri, bere preferata, etc)
 • Inscrierea in concurs se poate face pana la data de 5 septembrie 2015 prin telefon, mesaj privat pe facebook sau la info point, la intrarea in cortul evenimentului.
 • In concurs se pot inscrie 10 participanti.
 • Aplauzele publicului vor fi utilizate ca si barometru de catre MC.
 • La finalul concursului, se vor alege 3 castigatori cu 3 titulaturi, dupa cum urmeaza:  Premiul Miss Oktoberfest, Premiul Miss Heidi, Premiul Miss Popularitate  

Premiile oferite:

 • Miss Oktoberfest – un bax  de doze si o tableta de la Ciucas
 • Miss Heidi – lada de zestre de la Selgros
 • Miss Popularitate: makeup box profesional cu tot ce are nevoie pentru un makeup de la Makeover Paris
 • Premii de consolare de la Avon

Cum ne-am distrat in 2017?

 • musikministerium

  MusikMinisterium

  Pentru prima dată la Oktoberfest 2017 – Brașov!!! Fanfara “Musik Ministerium” (Ministerul de muzică) vă invită la Oktoberfest 2017 cu […]

  01 rocky 5

  ROCKY 5

  Rocky 5 vor fi în acest an la a patra participare la Oktoberfest România! Au fost prezenți în 2013 la […]

  02 klaudia

  Klaudia & Die Burzenland Party Band

  Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă brașoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest! Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, […]