Home  >  Rezervare mese

Rezervare mese

PROCEDURA REZERVARI

Ca să fiţi siguri că o să vă distraţi la maxim şi o să vă simţiţi bine, rezervaţi o masă la Oktoberfest, la numărul de telefon 0720 898 178. 

Rezervarea se va face pentru zilele de vineri – duminică (26-28 August 2016) si joi-duminică (01-04 Septembrie 2016), între orele 19.00 – 23.00 pentru mesele din faţa scenei.

Rezervarea presupune achitarea în avans, la intrarea în zona de rezervări, a unei consumaţii minime obligatorii în valoare de 300 lei pentru o masă pentru 6 persoane. La achitarea rezervării organizatorul eliberează vouchere valorice personalizate pentru plata consumaţiei. Cu aceste vouchere se pot achita mâncarea și berea din interiorul cortului.

Rezervarea se pierde prin neprezentare la ora 19.00

Şi ca să vă puteţi orienta mai bine, va punem la dispoziţie schiţa zonei de rezervări, amplasată exact în faţa scenei, aşa încât să nu pierdeţi nici un detaliu din programul pe care l-am pregătit.

plan amplasare mese - zona rezervari


Cum ne distram la Oktoberfest

 • 01 rocky 5

  ROCKY 5

  Rocky 5 vor fi în acest an la a patra participare la Oktoberfest România! Au fost prezenți în 2013 la […]

  02 klaudia

  Klaudia & Die Burzenland Party Band

  Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă brașoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest! Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, […]

  homepageimage trupa 6

  Trupa 6

  Pentru brașoveni această formație nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este o trupă formată din tineri talentați din Brașov, […]