Home  >  Atractii  >  Articol curent

Rezervari

- PROCEDURA REZERVARI ZONA SCENA SI LOJE-

OKTOBERFEST® ROMANIA

 

 1. 1.      Scurta descriere / Rol

1.1. Evenimentul “Oktoberfest” precum si toate marcile / imaginile / procedurile asociate sunt marca inregistrata in Romania si sunt detinute de societatea Bonima S.R.L. Brasov. Acest eveniment se poate desfasura doar sub stricta supraveghere / aprobare / organizare a proprietarului marcii care este si producatorul acestui eveniment.

1.2. Evenimentul este organizat indoor si / sau outdoor, va ocupa o suprafata suficienta si o locatie propice derularii acestuia pentru o perioada determinata de timp conform conceptului agreat / realizat de detinatorul marcii pentru fiecare eveniment in parte. Acest eveniment este unul de interes public care strange la un loc artisti, comercianti si mici / mari producatori de bere din zona / tara. Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, vor fi amenajate standuri de prezentare si vanzare produse ale societatilor, un parc de distractii atat pentru copii cat si pentru adulti, corturi de divertisment, loje si spatii de protocol si reclama PRECUM SI ZONA PENTRU REZERVARI IN AVANS.

2. Rezervari in fata scenei.

2.1. Pe site-ul evenimentului, www.oktoberfestromania.ro, pe materialele de promovare ale evenimentului, se va regasi aceasta procedura precum si schita zonei de rezervari, amplasata in fata scenei. Aceasta schita, cu amplasarea si dispunerea meselor se va realiza pentru fiecare eveniment / locatie in parte, in functie de specificul evenimentului.

2.2. Numarul de telefon / e-mail se va afisa vizibil pe site-ul evenimentului cu minim 5 zile in avans fata de data de inceput a evenimentului. Persoanele interesate de rezervarea de mese in zona din fata scenei, intre orele 18.00 – 23.00 / 24.00 vor contacta direct persoana care face rezervarile.

2.3. Rezervarea presupune achitarea in avans, la intrarea in zona de rezervari, a unei consumatii minim obligatorii.  In functie de eveniment, organizatorul stabileste valoare acestei consumatii minim obligatorii.

2.4. La achitarea rezervarii organizatorul elibereaza vouchere valorice personalizate pentru plata consumatiei. Aceste vouchere sunt incasate de catre operatorul food.

 

Eveniment: 3 – 6 Oct. / Oktoberfest Bucuresti 2013 – Plaza Romania = 300 ron / masa de 6 persoane

 

Rezervarea se pierde prin neprezentare, la orele 18.30.

 

 

3. Rezervari loje.

3.1. Idem 2. Lojele sunt in special destinate companiilor, pentru protocol sau incentive angajati / parteneri.

3.2. Rezervarea presupune achitarea in avans, la intrarea in loja, a unei taxe de inchiriere.  In functie de eveniment, organizatorul stabileste valoare acestei taxe.

Eveniment: Oktoberfest Bucuresti 2013 – Plaza Romania / 3 – 6 Octombrie = nedisponibile.

4. Diverse

4.1. Se achita numerar in locatie sau ordin de plata prin banca, in avans.

4.2. Se elibereaza factura la finalul evenimentului sau in functie de momentul achizitiei voucherelor.

 

BONIMA

 

           

 

Cum ne-am distrat in 2017?

 • musikministerium

  MusikMinisterium

  Pentru prima dată la Oktoberfest 2017 – Brașov!!! Fanfara “Musik Ministerium” (Ministerul de muzică) vă invită la Oktoberfest 2017 cu […]

  01 rocky 5

  ROCKY 5

  Rocky 5 vor fi în acest an la a patra participare la Oktoberfest România! Au fost prezenți în 2013 la […]

  02 klaudia

  Klaudia & Die Burzenland Party Band

  Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă brașoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest! Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, […]