Home  >  Atractii  >  Articol curent

ROCKY 5

start_1

Rocky 5 vor fi în acest an la a patra participare la Oktoberfest România! Au fost prezenți în 2013 la Brașov și București, în 2014  i-am ascultat la București și Timișoara, iar în 2015 la Brașov și Timișoara.

Pentru 2016 ne pregătesc un show incendiar la Brașov.

Rocky 5 este o formație tradițională care există de la începutul anilor 80. În decursul timpului au existat unele schimbări personale precum și diferite întreruperi. Membrii actuali au acumulat experiență în toate domeniile de distracție, performând național și internațional. Publicul germano-american a fost încantat la Oktoberfest-urile din Huntington Beach (California), ”German-Fest” în New Ulm (Minnesota), New Glarus, Milwaukee (Wisconsin) si ”BrauHaus” din Chicago (Illinois).

Repertoriul formatiei constă într-un mix de muzică folclorică austro-german, precum și hit-uri ale anilor 80, 90 și actuale.

Componența actuală a trupei: Karlutz (voce, chitară bass), Erhard (voce, chitară), Crispin Pitters (percuție), Helmut Rennert (voce, acordeon, clape), Carola Gooss (voce, percuție).

1 (1)

1 (2)

Cum ne-am distrat in 2016?

 • 01 rocky 5

  ROCKY 5

  Rocky 5 vor fi în acest an la a patra participare la Oktoberfest România! Au fost prezenți în 2013 la […]

  02 klaudia

  Klaudia & Die Burzenland Party Band

  Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă brașoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest! Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, […]

  homepageimage trupa 6

  Trupa 6

  Pentru brașoveni această formație nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este o trupă formată din tineri talentați din Brașov, […]