Home  >  Unchiul Hans

Unchiul Hans

605x300px_02

LIV_5194

Hans – Cel mai tare neamț vine la Oktoberfest !!!

Fă cunoștintă cu Hans, cel mai neamț dintre nemți. Vesel, vorbăreț și mare amator de distracție, Hans e un campion. Nu-l întrece nimeni la halbere. Ja, Ja, Hans nu a ratat nici un Oktoberfest de când și-a luat majoratul. În fiecare an a fost sufletul petrecerilor din Bavaria și a devenit vedeta Festivalului. Toată lumea vrea să stea la masă cu Hans, toate Brunhildele își doresc să danseze cu Hans, toți visează să-l bată macar o singură dată la proba lui preferata: Halbere Viteză.

Hans este o legenda vie! Este simbolul Oktoberfest-ului!

Iar acum Hans vine în România! A acceptat provocarea pe care i-am lansat-o și este gata să vadă cum petrec românii la Oktoberfest. Hai sa-i facem lui Hans o primire așa cum știm noi și să-l întâmpinăm cu … multă bere și distracție maximă!

De la Hans pentru publicul din Brașov:

„Hallooo, ich bin Hans cel mai neamtz. Vorbesc Rumänien ein bisschen, putzin. Un prieten bun mi-a povestit despre voi. Am înțeles că avem ceva în comun. Pasiunea pentru bier. La noi in Deutschland berea este Supeeeerrr! Si noi o zelebration la Oktoberfest, an de an. Petrecem nemtzește alături de cele mai schone Brunhilde și de muzika noastră bavareză. De dimineață până noaptea facem halbere. Suntem Weltmeister … Campioni! Ja, Ja, ascultați la Unchiul Hans, cel mai tare neamtz: “Zicke Zacke Zicke Zacke, Hoi Hoi Hoi”. Asta e spiritul Oktoberfest, multă bere și distracție, dragii mei. N-am ratat nici un Oktoberfest aici la München. E Zentrul Petrecerii. Dăm cep la butoi și începe Nebunia. Parade și Tantzen, Bere și Wurst. Asta tradiția Festivalului. Dar aud că și la voi place mult bere și Oktoberfest. Am auzit la Kronstadt la voi, Brașov, lume, lume și bere cât cuprinde. Dar când am aflat și de Bukarest, ohooo, treabă serioasă. Unchiul Hans viel glücklich, fericit! Mai că-mi vine să vă dau ein Küssen, că sunteți tari. Cred că am să vă fac eine kleine supriză, dar mai mult nu va zik. Acum vă las, că am puțin de muncă la o Halben. Vă pupă Unchiul Hans, Tschussss!”

LIV_8684


Cum ne distram la Oktoberfest

 • musikministerium

  MusikMinisterium

  Pentru prima dată la Oktoberfest 2017 – Brașov!!! Fanfara “Musik Ministerium” (Ministerul de muzică) vă invită la Oktoberfest 2017 cu […]

  01 rocky 5

  ROCKY 5

  Rocky 5 vor fi în acest an la a patra participare la Oktoberfest România! Au fost prezenți în 2013 la […]

  02 klaudia

  Klaudia & Die Burzenland Party Band

  Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă brașoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest! Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, […]